Μενού

Ονειρεμένος προορισμός για παιδιά!

Ζήστε στην Κρητη, αξέχαστες διακοπες με παιδια στο Zorbas Beach Village Hotel!

Το ξενοδοχείο μας, εκτός από ζευγάρια απευθύνεται και σε οικογένειες με μικρά παιδιά.

Οι μεγάλης έκτασης παιδικές χαρές του ξενοδοχείου, περιβάλλονται από δέντρα, κήπους, ενδημικά βότανα και λουλούδια, που φύονται αποκλειστικά στο νησί της Κρήτης.

Καθώς τα παιδιά παίζουν, οι επισκέπτες μπορούν να απολαύσουν το ηλιοβασίλεμα και να χαλαρώσουν δίπλα στην εξωτερική πισίνα.

Οι υπαίθριοι χώροι έχουν αναπτυχθεί για να αφυπνίσουν και να κινητοποιήσουν τα παιδιά σε σχέση με το φυσικό περιβάλλον.

Για εμάς στην Κρήτη, οι οικογενειακές διακοπές είναι ιδανικές όταν τα παιδιά διασκεδάζουν ενώ οι γονείς χαλαρώνουν και απολαμβάνουν κάθε λεπτό των διακοπών τους.

Από το πρωί μέχρι το βράδυ, υπάρχουν πολλές δραστηριότητες που θα κρατήσουν τα παιδιά απασχολημένα, δημιουργικά και χαρούμενα!

Όλες οι παροχές μας έχουν προσαρμοστεί ώστε να καλύπτουν τις ανάγκες και των μικρών μας φίλων. Πέρα από την πισίνα για ενήλικες, υπάρχει ξεχωριστή, κατάλληλη για παιδιά. Επίσης, υπάρχουν διαθέσιμα παρκοκρέβατα και παιδικά καθίσματα.

Οι έφηβοι ένοικοι μας επίσης θα απολαύσουν την παραμονή τους στο Zorbas Hotel! Στην υποδοχή υπάρχει χώρος με δωρεάν υπολογιστές που μπορούν να χρησιμοποιήσουν. Επίσης, σε όλο το ξενοδοχείο υπάρχει διαθέσιμο WiFi. Τέλος, το snack bar στον χώρο της πισίνας σερβίρει πεντανόστιμα snacks και δροσερά αναψυκτικά καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας.

Αν βρίσκεστε στην Κρητη για οικογενειακές διακοπες με παιδια, στο Zorbas θα βρείτε σίγουρα αυτό που ψάχνετε!