Μενού
hotel chania crete | Zorbas Beach Village Hotel | Crete Greece

Εξερευνήστε την περιοχή

Η Κρητη είναι ένα υπέροχο νησί, και τα Χανια από τα πιο όμορφα σημεία της! Το Zorbas Hotel βρίσκεται σε προνομικό σημείο στο νομό.

Το ξενοδοχείο είναι χτισμένο ακριβώς στην παραλία του Σταυρού, δίπλα στο χωριό Σταυρός, στη χερσόνησο του Ακρωτηρίου στα Χανιά.

Ανακαλύψτε τον εξαιρετικό περιβάλλοντα χώρο του ξενοδοχείου και της γύρω περιοχής!

Η περιοχή του Ακρωτήριου, που βρίσκεται βορειοανατολικά των Χανίων, είναι γνωστή για τον ήρεμο και χαλαρό τρόπο ζωής της. Προσφέρει μερικά από τα πιο εκπληκτικά τοπία και πεντακάθαρες παραλίες των Χανίων.

Το ξενοδοχείο βρίσκεται σε βολική τοποθεσία, 10 χλμ. από το αεροδρόμιο των Χανίων και 13 χλμ. από τα Χανιά. Το ξενοδοχείο προσφέρει τον ιδανικό συνδυασμό προσβασιμότητας στην πόλη και ήρεμων, χαλαρωτικών διακοπών μακριά από τον θόρυβο του κέντρου.

Για τις καθημερινές ανάγκες, στο χωριό του Σταυρού βρίσκονται πολλά market, ταβέρνες, εστιατόρια και μπαρ.

Προσφέρουμε δωρεάν μεταφορά από και προς ενός κεντρικού mini market της περιοχής, κοντά στο ξενοδοχείο, κατόπιν αιτήματος, και για όσες φορές αυτό είναι επιθυμητό κατά τη διάρκεια της διαμονής σας.

Σε απόσταση μόλις 5 χλμ. βρίσκεται η περιοχή των Κουνουπιδιανών, με ποικιλία καταστημάτων και υπηρεσιών, όπως τράπεζες, ταχυδρομεία και super market.

Το Zorbas Beach Village Hotel στα Χανια, στην Κρητη σας περιμένει!