Μενού
Stavros Village Chania | Zorbas Beach Village Hotel

Εξερευνήστε την περιοχή

Ανακαλύψτε τον εξαιρετικό περιβάλλοντα χώρο του ξενοδοχείου και της γύρω περιοχής!

Το ξενοδοχείο είναι είναι χτισμένο ακριβώς στην παραλία του Σταυρού στα Χανιά, δίπλα στο χωριό Σταυρός, στη χερσόνησο του Ακρωτηρίου στα Χανιά.

Η περιοχή του Ακρωτήριου, που βρίσκεται βορειοανατολικά των Χανίων, είναι γνωστή για τον ήρεμο και χαλαρό τρόπο ζωής της. Προσφέρει μερικά από τα πιο εκπληκτικά τοπία και πεντακάθαρες παραλίες των Χανίων.

Σε βολική τοποθεσία, 10 χλμ. από το αεροδρόμιο των Χανίων και μόλις 13 χλμ. από την γραφική πόλη των Χανίων, το ξενοδοχείο προσφέρει τον ιδανικό συνδυασμό προσβασιμότητας στην πόλη και ήρεμων, χαλαρωτικών διακοπών μακριά από τον θόρυβο του κέντρου. Υπάρχει συχνή συγκοινωνία από το ξενοδοχείο προς το κέντρο των Χανίων και αντίστροφα.

Για τις καθημερινές ανάγκες, στο χωριό του Σταυρού βρίσκονται πολλά market, ταβέρνες, εστιατόρια και μπαρ.

Προσφέρουμε δωρεάν μεταφορά από και προς ενός κεντρικού mini market της περιοχής, κοντά στο ξενοδοχείο, κατόπιν αιτήματος, και για όσες φορές αυτό είναι επιθυμητό κατά τη διάρκεια της διαμονής σας.

Σε απόσταση μόλις 5 χλμ. βρίσκεται η περιοχή των Κουνουπιδιανών, με ποικιλία καταστημάτων και υπηρεσιών, όπως τράπεζες, ταχυδρομεία και μεγάλων super market.