Μενού
hotel chania crete | Zorbas Beach Village Hotel | Crete Greece

Οι διακοπές που έχετε ονειρευτεί

Απολαύστε Μοναδικές Διακοπες στην Κρητη!

Ελάτε & απολαύστε μια πραγματικά χαλαρωτική καλοκαιρινή απόδραση: περπατώντας με το αεράκι της θάλασσας και το φώς του ήλιου, περνώντας την ημέρα μόλις λίγα βήματα μακριά, δίπλα στην παραλία. Δοκιμάζοντας νόστιμα πιάτα και απολαμβάνοντας δροσιστικά κοκτέιλ.

Ο καθαρός γαλάζιος ουρανός, το καταπληκτικό φως του ήλιου και μια δροσιστική βουτιά στην πισίνα ή στη θάλασσα είναι συστατικά για μια θαυμάσια χαλαρωτική ξεκούραση!

Το Zorbas Beach Village Hotel, είναι ο ιδανικός προορισμό διαμονής διακοπες στην κρητη. Το ξενοδοχείο είναι ένα παραθαλάσσιο συγκρότημα 53 διαμερισμάτων και ευρύχωρων στούντιο. Βρίσκεται στο πιο όμορφο μέρος της χερσονήσου του Ακρωτηρίου στα Χανιά. Η τοποθεσία του στην περιοχή των Χανίων είναι προνομιακή, προσφέροντας εκπληκτική θέα στο Κρητικό Πέλαγος. Είναι χτισμένο σε ιδανική τοποθεσία δίπλα σε μια αμμώδη παραλία, μέσα σε μια ιδιωτική έκταση 30 στρεμμάτων.

Το ξενοδοχείο βρίσκεται δίπλα στη θάλασσα, ακριβώς στην παραλία όπου γυρίστηκε η βραβευμένη ταινία “Ζορμπάς”, στην υπέροχη δυτική ακτή της Κρήτης.

Στόχος μας είναι να προσφέρουμε την απαράμιλλη Κρητική φιλοξενία και την αίσθηση ότι βρίσκεστε στην άνεση του σπιτιού σας. Και όλα αυτά πολύ κοντά στη γραφική πόλη των Χανίων στην Κρήτη. Το ξενοδοχείο μας βρίσκεται σε εξαιρετικά βολική τοποθεσία, μόλις 12χλμ. από το αεροδρόμιο και 13χλμ. από την πόλη των Χανίων. Σε εμάς θα βρείτε τον τέλειο συνδυασμό προσβασιμότητας στην πόλη καθώς και απόλυτης χαλάρωσης, ηρεμίας και ιδιωτικότητας.

Ελπίζουμε να σας φιλοξενήσουμε σύντομα!